Ugnsomelett med varmrökt lax
Vill du lyxa till det lite så testa att göra en omelett med varmrökt lax i ugn. Supergott, enkelt och passar utmärkt att servera tillsammans med en härlig sallad.
Ingredienser
4 portioner
1 purjolök (ca 400 g)
2 msk olja
salt
svartpeppar
10 ägg
150 g naturell cream cheese (21 %)
1 1/2 dl mjölk
1 kruka dill
300 g varmrökt lax utan skinn och ben, gärna i bitar
Till servering
blandad sallad exempelvis rucola, mangold och tomat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1926 KJ / 460 kCal
Fett35 g
Salt3.5 g
Kolhydrater8 g
Protein28 g
Kommentar
Mycket gott. Du måste prova. Bra att ta tillvara rester på och sista biten i lunch lådan, om det blir något över.
Heléne
2009-03-14