Ugnsomelett med rostad lök och bacon är en saftig omelett med härlig smak från bacon, rödlök, ost och persilja. Osten ger en fin krämighet till omeletten med den dressing på bland annat crème fraiche och senap som du rör ihop innan servering.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2010
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfria mjölkprodukter och välj ost lagrad mer än 3 mån.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Ersätt mjölken med vatten eller ris-, soja- eller havrebaserad ersättningsprodukt. Välj en mjölkproteinfri ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annika
2021-10-07Perfekt omelett! 10 i ugnen räckte bra. Lite smaklös för min smak trots västerbottenost. Känns onödigt med ost. Nästa gång gör jag utan ost och lägger till lite chorizo.
Martin
2010-08-23Hela familjen tyckte mycket om det här och vi kommer definitvit att laga det igen. Creme fraichen med senapen var en höjdare, även om man inte trodde det innan.
Cecilia
2010-06-05Mycket gott och mäktigt!