Helenas räklåda
Helenas räklåda är ett trevligt och annorlunda recept som passar utmärkt om du har lite räkor över. Du gör en form av omelett med räkorna, vitt bröd, ägg, mjölk, riven ost och lite kryddor. Ett roligt, ganska enkelt och gott recept i vardagen!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999
Ingredienser
6 portioner
5 skivor vitt bröd
4 ägg
4 dl mjölk
1 tsk senap
2 msk hackad persilja
1 tsk salt
svartpeppar
3 dl riven ost
300 g skalade räkor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Nja, brödet blev degigt och det smakade just inget speciellt. Fick salta och peppra extra. Sambon tyckte att det smakade omelett. Mer kryddor och stark senap kanske kan hotta till rätten lite. Inget som kommer läggas till vår matsedel.
Ulrica
2005-12-17Lite mer av kryddorna och en ost med smak. Tog lite längre tid i ugnen men det kan bero på olika ugnar. För övrigt mycket gott.
Ing-britt
2005-12-16