Helenas räklåda

Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
2
Helenas räklåda

Helenas räklåda är ett trevligt och annorlunda recept som passar utmärkt om du har lite räkor över. Du gör en form av omelett med räkorna, vitt bröd, ägg, mjölk, riven ost och lite kryddor. Ett roligt, ganska enkelt och gott recept i vardagen!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Helenas räklåda

Ingredienser

6 portioner
5   skivor vitt bröd
4   ägg
4 dl  mjölk
1 tsk  senap
2 msk  hackad persilja
1 tsk  salt
svartpeppar
3 dl  riven ost
300 g  skalade räkor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Nja, brödet blev degigt och det smakade just inget speciellt. Fick salta och peppra extra. Sambon tyckte att det smakade omelett. Mer kryddor och stark senap kanske kan hotta till rätten lite. Inget som kommer läggas till vår matsedel.

Ulrica

2005-12-17

Lite mer av kryddorna och en ost med smak. Tog lite längre tid i ugnen men det kan bero på olika ugnar. För övrigt mycket gott.

Ing-britt

2005-12-16

Testa liknande recept

Räkomelett
Betyg 4.2 av 5.
52 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkor med het saffransdipp
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Passion- och räkcocktail
Betyg 3.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med ägg, räkor och krasse
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gratinerade fiskbullar
Betyg 3.5 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med räkor & vitlök
Betyg 3.7 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga