Ugnsbakade rotfrukter med rosmarinlamm

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Ugnsbakade rotfrukter med rosmarinlamm

Det perfekta receptet till finmiddagen! Lammkotletter med smak av rosmarin serveras på en bädd av ugnsbakade rotfrukter - kan det bli bättre? En klick smaksatt yoghurt gör varmrätten komplett.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999

Ugnsbakade rotfrukter med rosmarinlamm

Ingredienser

4 portioner
4   morötter
3   palsternackor
2   kålrabbi
2   gula lökar
4   potatisar
2   purjolökar
16   gulbetor
5   vitlöksklyftor
5 msk  olivolja
4 msk  hackade örtkryddor (4 msk hackade motsvarar ca 1/2 paket frysta)
1 krm  brun farin
salt och peppar
rosépeppar

Rosmarinlamm

10   lammkotletter
10   kvistar färsk rosmarin
2 msk  olivolja
2 msk  senapsfrö
2 msk  flytande honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade lammkotletter, merguez och paprikor
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkotletter med vitlökskräm och rosmarinpotatis
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Enrisrökta lammkotletter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtbakade rotfrukter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade lammkotletter
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gulbetor i ugn med grön chili och citron
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga