Ugnsbakade rotfrukter med rosmarinlamm

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Ugnsbakade rotfrukter med rosmarinlamm

Det perfekta receptet till finmiddagen! Lammkotletter med smak av rosmarin serveras på en bädd av ugnsbakade rotfrukter - kan det bli bättre? En klick smaksatt yoghurt gör varmrätten komplett.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999

Ugnsbakade rotfrukter med rosmarinlamm

Ingredienser

4 portioner
4 morötter
3 palsternackor
2 kålrabbi
2 gula lökar
4 potatisar
2 purjolökar
16 gulbetor
5 vitlöksklyftor
5 msk olivolja
4 msk hackade örtkryddor (4 msk hackade motsvarar ca 1/2 paket frysta)
1 krm brun farin
salt
peppar
rosépeppar

Rosmarinlamm

10 lammkotletter
10 kvistar färsk rosmarin
2 msk olivolja
2 msk senapsfrö
2 msk flytande honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade lammkotletter, merguez och paprikor
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkotletter med vitlökskräm och rosmarinpotatis
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Enrisrökta lammkotletter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtbakade rotfrukter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade lammkotletter
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gulbetor i ugn med grön chili och citron
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga