Ugnsbakade rödbetor med spenat och senap
Låt rödbetorna grillas i ugnen med olja, balsamicovinäger, vitlök och timjan. Servera med en enkel spenatsallad som får smak av en härlig senapsdressing, toppa med dill och parmesan!
Ingredienser
4 portioner
4 jämnstora rödbetor
2 msk olivolja
1 msk god balsamicovinäger
1 vitlöksklyfta
lite färsk timjan
Dressing
2 msk dijonsenap
lite citronsaft
2 äggulor
salt
peppar
2 dl olja
Till servering
100 g bladspenat
dill
schalottenlök
hyvlad parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
I receptet står det balsamicovinäger. Menas det balsamico eller balsamvinäger? Jag chansar på balsamvinäger.
Mona
2024-07-27Hej Mona! Hoppas det blev gott! Balsamvinäger brukar vi säga på svenska om balsamico. Däremot är ju crema di balsamico nåt annat, en tjockare variant. Men här menar vi balsamvinäger eller balsamicovinäger. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-07-31