Smörstekt spenat med parmesan

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
0
Smörstekt spenat med parmesan

På bara några minuter kan du tillaga detta smarriga recept på smörstekt spenat med en underbar ostsmak. Stek snabbt din spenat och lägg upp på tallrik innan du strör över den smakrika parmesanen och serverar.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011

Smörstekt spenat med parmesan

Ingredienser

4 portioner
100 g  smör
1   påse fryst bladspenat (à 400 g)
100 g  riven parmesan
1/2 tsk  salt
1 krm  vitpeppar

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett, välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmesanost »parmigiano reggiano«.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lax med spenat, grädde och parmesanost
Betyg 4.1 av 5.
122 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig potatisgratäng med jordärtskocka och parmesan
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Parmesangratinerad svamp med kassler
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baconlindad kyckling med parmesanstuvad spenat
Betyg 3.1 av 5.
242 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig svamppasta
Betyg 3.8 av 5.
96 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ricotta- och spenatfylld pasta
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga