Ugnsbakade bergtungsfiléer med tomat och olivsmör
![Ugnsbakade bergtungsfiléer med tomat och olivsmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Festlig och smakrik fiskrätt med topping av tomat och olivsmör. Bergtungsfiléerna bakas i ugnen med kryddor och serveras sedan med det utsökta kryddsmöret och en ruccolasallad.
![Ugnsbakade bergtungsfiléer med tomat och olivsmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g bergtungsfiléer
2 tomater
2 schalottenlökar
1 msk smör
1 kruka basilika
1/2 dl oliver
salt
svartpeppar
strösocker
Till servering
rucolasallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer