Ugnsbakad vaniljcrème

Denna utomordentligt goda, ugnsbakade vaniljcrème är perfekt till efterrätt! Tillaga bara din vaniljcrème enligt anvisningarna och bjud på den varm, toppad med smält farin och hjortron som fått marinera i konjak med socker. Så gott!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1995

Gör så här
01:00:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stDet gick bra att använda fryst grädde. För mig blev det inte vattnigt.
Malin
Hej Malin! Stort tack att du vågade prova och dessutom delade med dig av resultatet. Tack! Hälsningar Harriet
ICA-köket
Kan man använda grädde som har varit fryst?
Malin
Ska inte mjölken och grädden koka upp först.? Den blev litet vattnig, men God ändå!
Louise
Hej Louise! Nej, du behöver inte koka upp mjölk och grädde innan. Kul att höra att du tyckte om det även om det blev lite vattnigt! Hälsningar Elina
ICA-köket