Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra

1
0
Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra

En delikat förrätt, lika passande på buffébordet. Med dina valda ostsorter serverar du portvinskokta päronhalvor och en söt hjortronröra, den perfekta kombinationen av sött och salt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra

Ingredienser

4 portioner
några valfria dessertostar, t ex camenbert, ädelost och getost
1 fast päron
2 dl portvin
1 msk strösocker

Hjortronröra

500 g hjortron
1 vaniljstång
2 1/2 dl strösocker

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: välj tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer