Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra

En delikat förrätt, lika passande på buffébordet. Med dina valda ostsorter serverar du portvinskokta päronhalvor och en söt hjortronröra, den perfekta kombinationen av sött och salt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra

Ingredienser

4 portioner
några valfria dessertostar, t ex camenbert, ädelost och getost
1 fast päron
2 dl portvin
1 msk strösocker

Hjortronröra

500 g hjortron
1 vaniljstång
2 1/2 dl strösocker

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad brioche med getost och hjortron
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varma hjortron
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hjortronconsommé med tillbehör
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Norrländsk duo2 – grillat tunnbröd med hjortron och brie
Betyg 3.6 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hjortronsylt
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snurror med Västerbottensost och pistagnötter
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad