En delikat rätt som är busenkel att tillaga och full av smak. Torskfiléerna gräddas i ugnen med en krämig sås med smak av pesto och dill. Toppa med tunna skivor salladslök och röda körsbärstomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2020
Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (kan finnas i peston).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Karin
3/5/2020Enkelt och jätte gott!
Henrietta
10/16/2019Jättegott! Men tror den blir godare till lax. Jag vill altid att min mat ska bli extra såsig så gjorde 1,5 sats till fisken.
Melissa
11/7/2018Det var jättegott!