Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ett härligt recept på ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad. Du kryddar och tillagar fisken i ugn och gör till den en krämig sås av grädde och kaviar. Servera torsken med potatis, såsen och en härlig sallad av haricots verts.

Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ingredienser

3 portioner
400 g fryst torsk
1/2 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
150 g haricots verts (bönor)
1 kruka dill

Sås

2 1/2 dl matlagningsgrädde
3 msk kaviar
salt
peppar

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1945 KJ / 465 kCal
Fett21.3 g
Kolhydrater37.4 g
Protein30.7 g

Testa liknande recept

  • Torsk med frasigt täcke och citronsås
    Betyg 4.1 av 5.125 personer har röstat
    Receptet har 25 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillstekt torsk med potatismos
    Betyg 4.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Haricots verts med citron och vitlök
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tonfisksallad med matvete & oliver
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färska haricots verts i senapsmajo
    Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad