Ugnsbakad spetskål med ingefära och soja

Betyg 4.7 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ugnsbakad spetskål med ingefära och soja

Ugnsbakad spetskål med smak av ingefära, japansk soja och kryddpeppar blir en modern variant av brunkål, men med en asiatisk och modern touch. Toppa kålen med salladslök vid serveringen.

Ugnsbakad spetskål med ingefära och soja

Ingredienser

8 bufféportioner
2 msk färsk riven ingefära
1/2 tsk kryddpeppar
2 msk ljus sirap
1 msk japansk soja
1/2 dl vatten
2 tsk ättiksprit (12%)
1 spetskålshuvud (à ca 600 g)
salt
svartpeppar
100 g smör
3 salladslökar

Gör så här

00:01:00
00:20:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi602 KJ / 144 kCal
Fett11 g
Salt1.5 g
Kolhydrater8 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Bakad spetskål med gnocchi, bacon och salvia
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sojabakad spetskål med blodapelsin och jordnötter
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mormors inlagda sill
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mannerströms Jullax
Betyg 3.9 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kålgryta med spjäll
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brunkål
Betyg 4.3 av 5.77 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad