Spetskålssallad med valnötter och russin

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Spetskålssallad med valnötter och russin

Förutom rättens tilltalande utseende är spetskålssalladen en härlig smakupplevelse. De spröda salladsbladen är täckta av smaskig dressing med inslag av dijonsenap och med hjälp av de knapriga valnötterna och söta russinen blir den otroligt god!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Spetskålssallad med valnötter och russin

Ingredienser

4 portioner
1 litet spetskålshuvud
salt
peppar
1 dl valnötter
1/2 tsk valnötsolja
1 msk druvkärneolja
2 msk äppelcidervinäger
2 msk dijonsenap
1 dl russin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Underbart god sallad som passar till det mesta. Vi brukar dock oftas äta den till grillat kött.

Christina

2007-10-15

Testa liknande recept

Grillad sparris med valnötssås
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad sparris med pistagevinägrett
Betyg 3.2 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostbollar med romrussin
Betyg 2 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig broccolisallad med bacon och mandel
Betyg 3.9 av 5.91 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Solig halloumi
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad