Ugnsbakad sej med palsternacksmos samt äpple och ärter i dill
Det här receptet på ugnsbakad sej med palsternacksmos samt äpple och ärter i dill är en ljuvlig rätt med fräscha och genuina smaker. Palsternacksmoset har en härlig sötma och ärtröran med dill är en riktig höjdare! Passa både stora och små smaklökar.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011
Ingredienser
4 portioner
Fisk
600 g sejfilé
2 msk olja
1 tsk salt
2 krm peppar
Palsternacksmos
500 g palsternacka
1/2 msk curry
2 msk olivolja
2 dl vispgrädde
1 dl mjölk
3 krm salt
1 krm peppar
Ärtröra
2 syrliga äpplen
200 g frysta ärtor
1 msk olja
1/2 dl finskuren dill
1 krm salt
1 krm peppar
Till servering
fisk med moset och ärterna
Garnering
dillvippa och citronklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer