Ugnsbakad saffranskyckling
Vill du få en djupare smak på din kyckling så krydda den med saffran och låt den bakas inne i ugnen. Servera sedan den ugnsbakade saffranskycklingen tillsammans med kokt ris och en god sallad.
Ingredienser
4 portioner
4 - 6 kycklingfiléer
2 msk olja
4 mellanstora potatisar (4 st motsvarar ca 350 g)
10 minimorötter
1/2 purjolök
1 1/2 tsk salt
1 1/2 krm svartpeppar
1/2 dl vatten
1 pkt saffran (à 1/2 g)
100 g champinjoner
1 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
underbart god maträtt, men passa er för med citronen kan det bli grymt beskt, första gången jag lagade det så var det ingen fara men gång nummer två var det oätbart. Nästa gång tror jag att jag skippar skalet på citronen.
Desirée
2007-03-06