Fylld spetspaprika med kapris och färskost

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Fylld spetspaprika med kapris och färskost

Spetspaprika är en aning sötare än vanlig paprika, och blir ännu sötare ugnsgrillade. Fyll med nötfärs, oliver och kapris. Strö gärna rostad och saltad mandel över paprikan.

Fylld spetspaprika med kapris och färskost

Ingredienser

12 bufféportioner
500 g nötfärs
1 tsk salt
1 krm grovmalen svartpeppar
1 ägg
2 dl smetana eller matyoghurt
2 dl svarta oliver
2 msk kapris
8 spetspaprikor (gärna både röda och gula)
200 g cream cheese med vitlök
65 g färsk spenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi923 KJ / 221 kCal
Fett16.4 g
Kolhydrater5.3 g
Protein12.2 g

Testa liknande recept

Pannkakssnittar med bär och nötcrème
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färskostglass med vaniljsmak
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frosting
Betyg 4.3 av 5.
31 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparrotsspread med äpple
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Saffransglasyr
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Laxrullar med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga