En god och somrig fiskrätt med inspiration från amerikanska Louisiana. Trä på fisken, kräftstjärtar och champinjoner på grillspett och servera sedan spetten tillsammans med ett kokt purjolöksris. Fräscht och gott!
Ingredienser
4 portioner
500
g
hokifilé
1
burk kräftstjärtar (à ca 360 g)
150
g
små champinjoner
2
msk
olja
1
msk
pressad saft av lime
1
tsk
salt
1/2
tsk
tabasco
1
paket vildrismix (à 250 g)
6
dl
vatten
1/2
tsk
salt
2
purjolökar
1
msk
olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
1 st
Kommentar
Katarina
2006-02-08
Gott, fräscht! Riktig sommarmat!
Blandade dock i mer grönsaker i riset bl a cocktailtomater, champinjoner och paprika. Gjorde en aioli m lök, dill, cayenne mm till.
Kommentar
Katarina
2006-02-08Gott, fräscht! Riktig sommarmat! Blandade dock i mer grönsaker i riset bl a cocktailtomater, champinjoner och paprika. Gjorde en aioli m lök, dill, cayenne mm till.