Spett från Louisiana
![Spett från Louisiana](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15074/cf_259/spett_fran_louisiana.jpg)
En god och somrig fiskrätt med inspiration från amerikanska Louisiana. Trä på fisken, kräftstjärtar och champinjoner på grillspett och servera sedan spetten tillsammans med ett kokt purjolöksris. Fräscht och gott!
![Spett från Louisiana](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15074/cf_259/spett_fran_louisiana.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g hokifilé
1 burk kräftstjärtar (à ca 360 g)
150 g små champinjoner
2 msk olja
1 msk pressad saft av lime
1 tsk salt
1/2 tsk tabasco
1 paket vildrismix (à 250 g)
6 dl vatten
1/2 tsk salt
2 purjolökar
1 msk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gott, fräscht! Riktig sommarmat! Blandade dock i mer grönsaker i riset bl a cocktailtomater, champinjoner och paprika. Gjorde en aioli m lök, dill, cayenne mm till.
Katarina
2006-02-08