Spett från Louisiana

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Spett från Louisiana

En god och somrig fiskrätt med inspiration från amerikanska Louisiana. Trä på fisken, kräftstjärtar och champinjoner på grillspett och servera sedan spetten tillsammans med ett kokt purjolöksris. Fräscht och gott!

Spett från Louisiana

Ingredienser

4 portioner
500 g  hokifilé
1   burk kräftstjärtar (à ca 360 g)
150 g  små champinjoner
2 msk  olja
1 msk  pressad saft av lime
1 tsk  salt
1/2 tsk  tabasco
1   paket vildrismix (à 250 g)
6 dl  vatten
1/2 tsk  salt
2   purjolökar
1 msk  olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Gott, fräscht! Riktig sommarmat! Blandade dock i mer grönsaker i riset bl a cocktailtomater, champinjoner och paprika. Gjorde en aioli m lök, dill, cayenne mm till.

Katarina

2006-02-08

Testa liknande recept

Parmalindad hoki med kronärtskockskräm
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nordafrikansk fiskgryta med ägg
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabbrimmad hoki med sparris och limesky
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Thailändsk soppgryta
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga