Spett från Louisiana

1
1
Spett från Louisiana

En god och somrig fiskrätt med inspiration från amerikanska Louisiana. Trä på fisken, kräftstjärtar och champinjoner på grillspett och servera sedan spetten tillsammans med ett kokt purjolöksris. Fräscht och gott!

Spett från Louisiana

Ingredienser

4 portioner
500 g hokifilé
1 burk kräftstjärtar (à ca 360 g)
150 g små champinjoner
2 msk olja
1 msk pressad saft av lime
1 tsk salt
1/2 tsk tabasco
1 paket vildrismix (à 250 g)
6 dl vatten
1/2 tsk salt
2 purjolökar
1 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Katarina

2006-02-08

Gott, fräscht! Riktig sommarmat! Blandade dock i mer grönsaker i riset bl a cocktailtomater, champinjoner och paprika. Gjorde en aioli m lök, dill, cayenne mm till.