Ugnsbakad ryggfilé av hoki

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ugnsbakad ryggfilé av hoki

Sugen på fisk och ris till middag? För att skruva upp volymen lite kan du prova denna ugnsbakade ryggfilé av hoki som du serverar tillsammans med en varm sallad på bönor, haricots verts och fänkål. Fisken och salladen avrundas med färsk lime.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Ugnsbakad ryggfilé av hoki

Ingredienser

4 portioner
4 frysta portionsbitar av hokirygg ( à 130 g)
1 msk olivolja
1 stor fänkål
1 burk röda bönor sk kidney beans (à 400 g)
200 g haricots verts (bönor)
ev 1 vitlöksklyfta
flingsalt
peppar
1/2 lime
olivolja

Gör så här

00:15:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Grillad torskrygg Nicoice
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönsallad i dijondressing
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskkakor med syrlig dipp
    Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mixat grönt med kryddkorvar
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönsallad med lönnsirap och chèvre
    Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad