Ugnsbakad regnbåge med vaniljdressing

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Ugnsbakad regnbåge med vaniljdressing

Färg- och smakrik ugnsbakad regnbåge med vaniljdressing. Vacker bjudrätt med lax, potatis och sparris på en bädd av salladsblad, rädisor och basilika. Serveras med den allra ljuvligaste dressing med smak av vanilj!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Ugnsbakad regnbåge med vaniljdressing

Ingredienser

10 portioner
1 kg  färskpotatis
1   bunt grön sparris (à ca 250 g)
1 1/2 kg  benfri regnbågs- eller laxfilé
1 tsk  salt
1   påse blandad sallad (à ca 150 g)
1   knippe rädisor (à ca 200 g)
1/2   kruka basilika

Vaniljdressing

2   vaniljstänger
2 dl  olivolja
1 dl  färskpressad citronjuice
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Gör dressingen en dag i förväg för kraftigare vaniljsmak.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pestopotatissallad med chorizo & sparris
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade isterband med potatissallad
Betyg 2.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med räkor, grön sparris och brynt salviasmör
Betyg 4.5 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sillmacka med sparris, brynt smör och citronost
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Godaste vaniljsockret
Betyg 1.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vaniljsocker
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga