Primörer med örtdipp

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Primörer med örtdipp

De vackra primörerna rädisa, sparris, morot och rättika skärs i munsbitar för att kunna doppas i den förträffliga örtdippen kryddat med basilika, dijonsenap, smörgåskrasse och örtsalt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Primörer med örtdipp

Ingredienser

4 portioner
1 knippe grön sparris (à ca 500 g)
1 knippe morötter
1 knippe rädisor
1 rättika

Örtdipp

1 kruka färsk basilika
1 dl klippt smörgåskrasse
2 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
1 tsk örtsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Inlagd rättika
Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sashimi med risnudlar och pepparrot
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabbpicklade grönsaker
Betyg 3 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rättika- och morotssallad
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rättika med äpple och senapsfrö
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegonuggets med sojamajonnäs
Betyg 3.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga