Primörer med örtdipp

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Primörer med örtdipp

De vackra primörerna rädisa, sparris, morot och rättika skärs i munsbitar för att kunna doppas i den förträffliga örtdippen kryddat med basilika, dijonsenap, smörgåskrasse och örtsalt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Primörer med örtdipp

Ingredienser

4 portioner
1 knippe grön sparris (à ca 500 g)
1 knippe morötter
1 knippe rädisor
1 rättika

Örtdipp

1 kruka färsk basilika
1 dl klippt smörgåskrasse
2 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
1 tsk örtsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Inlagd rättika
Betyg 2.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sashimi med risnudlar och pepparrot
Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rättika- och morotssallad
Betyg 3.6 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snabbpicklade grönsaker
Betyg 3 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vegonuggets med sojamajonnäs
Betyg 3.7 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax med kimchiost och potatis
Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad