Här är ett fräscht och förstklassigt recept på ugnsbakad lax med rökt smak och färskpotatissallad. En lite festligare rätt med luxuösa, djupa och krispiga smaker som både barn och vuxna gillar.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg, laktos och mjölkprotein.Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Grillad lax med potatissallad & örtcrème fraiche
Sommarsallad med gravad lax
Sockersaltad lax med ansjovismajonnäs och brysselkål
Dill- och senapslax i folie med primörsallad
ICA återkallar ICA Vegonuggets med krispig majspanering Läs mer