Ugnsbakad gädda med matjessill & dill

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ugnsbakad gädda med matjessill & dill

Ugnsbakad gädda med oväntad fyllning av matjessill. Tillagas i ugn och innan servering penslar du med olivolja och strör på rivet citronskal och dill. Kokt potatis passar till rätten.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
2 matjessillfiléer
2 msk spad
4 portionsbitar gädda
1 msk olivolja
1 dl grovhackad dill
rivet skal av 1/2 citron
vitpeppar
potatis till servering

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gäddan kan med fördel bytas ut mot brugd!

    Gustaf

Testa liknande recept

  • Matjessill i papper
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill på grillen
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill med gurksås
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Currysill med dill
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sillcarpaccio
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lergrytebakad potatis med matjessill
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad