Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Currysill med dill

Denna inlagda sill smakar ljuvligt av väldoftande currry och finskuren dill. Currysillen med dill passar utmärkt till midsommar, påsk eller som god vardagsmiddag.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda samman alla ingredienser utom sillen och den finhackade dillen.
  2. Skär matjesillen i lagom stora munsbitar och vänd ner dem i såsen. Låt stå och dra över natten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 3 tsk fransk senap
  • 1 msk curry
  • 1 msk socker
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 msk finskuren dill
  • 400 g matjessillfiléer (hela)
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare

Vi har problem att visa saldo för vissa användare i ICA Handla appen och att felsökning pågår.