Matjessill med gurksås

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Matjessill med gurksås

Matjessill med en utsökt sås av gurka, yoghurt, crème fraiche, gräslök och dill. Detta fräscha och goda recept på sillfiléer med gurksås är lättlagat och såsen kan du med fördel tillaga dagen innan måltiden ska serveras.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Matjessill med gurksås

Ingredienser

4 portioner
1 gurka (à ca 500 g)
2 dl crème fraiche
1 dl naturell yoghurt
3 msk finhackad gräslök
2 msk finskuren dill
400 g hela matjessillfiléer

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

okej åter kommer när jag har provat

Jill

2014-06-13

Testa liknande recept

Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjessill på grillen
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Carlssons delight
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill, kavringssmul och brynt smörkräm
Betyg 4.9 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomatsill
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill på pinne
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad