Ugnsbakad fisk med tomatsalsa

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Ugnsbakad fisk med tomatsalsa

Ugnsbakad fisk är supergott. Lägger du dessutom till en het tomatsalsa till fisken så kommer smaklökarna att dansa ännu mer! Servera fisken och salsan tillsammans med ris.

Ugnsbakad fisk med tomatsalsa

Ingredienser

4 portioner
400 g  fiskfilé, t ex hälle- eller sejfilé
salt och peppar
1 dl  vatten eller vitt matlagningsvin
1   burk mild salsa (à 350 g)
2 msk  flytande honung
1 msk  färsk timjan
1   avokado

Till servering

1   citron
ev några timjankvistar
ris
grönsallad

Gör så här

I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Många spännande smaker i perfekt harmoni!

Åsa

2006-03-02

Näringsvärde per portion

Energi2202 KJ / 527 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quornfilé med mangosalsa och rostat tortillabröd
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pestobakad sej med morotssallad
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med tomat- och majssalsa och ugnsbakad lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga