Ugnsbakad fisk med tomatsalsa

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Ugnsbakad fisk med tomatsalsa

Ugnsbakad fisk är supergott. Lägger du dessutom till en het tomatsalsa till fisken så kommer smaklökarna att dansa ännu mer! Servera fisken och salsan tillsammans med ris.

Ugnsbakad fisk med tomatsalsa

Ingredienser

4 portioner
400 g fiskfilé, t ex hälle- eller sejfilé
salt
peppar
1 dl vatten eller vitt matlagningsvin
1 burk mild salsa (à 350 g)
2 msk flytande honung
1 msk färsk timjan
1 avokado

Till servering

1 citron
ev några timjankvistar
ris
grönsallad

Gör så här

I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Många spännande smaker i perfekt harmoni!

Åsa

2006-03-02

Näringsvärde per portion

Energi2202 KJ / 527 kCal
Fett11.8 g

Testa liknande recept

Pestobakad sej med morotssallad
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Sej med chipotleglaze
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnssej med frasiga örter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt sej med remouladsås
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Panerad fisk med potatismos
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga