Ugnsbakad fisk med tomatsalsa
![Ugnsbakad fisk med tomatsalsa](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13865/cf_259/ugnsbakad_fisk_med_tomatsalsa.jpg)
Ugnsbakad fisk är supergott. Lägger du dessutom till en het tomatsalsa till fisken så kommer smaklökarna att dansa ännu mer! Servera fisken och salsan tillsammans med ris.
![Ugnsbakad fisk med tomatsalsa](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13865/cf_259/ugnsbakad_fisk_med_tomatsalsa.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g fiskfilé, t ex hälle- eller sejfilé
salt och peppar
1 dl vatten eller vitt matlagningsvin
1 burk mild salsa (à 350 g)
2 msk flytande honung
1 msk färsk timjan
1 avokado
Till servering
1 citron
ev några timjankvistar
ris
grönsallad
Gör så här
I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2202 KJ / 527 kCal
Fett0 g
Kommentar
Många spännande smaker i perfekt harmoni!
Åsa
2006-03-02