Ugnsbakad fisk med tomatsalsa

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ugnsbakad fisk med tomatsalsa

Ugnsbakad fisk är supergott. Lägger du dessutom till en het tomatsalsa till fisken så kommer smaklökarna att dansa ännu mer! Servera fisken och salsan tillsammans med ris.

Ugnsbakad fisk med tomatsalsa

Ingredienser

4 portioner
400 g fiskfilé, t ex hälle- eller sejfilé
salt
peppar
1 dl vatten eller vitt matlagningsvin
1 burk mild salsa (à 350 g)
2 msk flytande honung
1 msk färsk timjan
1 avokado

Till servering

1 citron
ev några timjankvistar
ris
grönsallad

Gör så här

00:10:00
I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Många spännande smaker i perfekt harmoni!

    Åsa

Näringsvärde per portion

Energi2202 KJ / 527 kCal
Fett11.8 g

Testa liknande recept

  • Pestobakad sej med morotssallad
    Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sej med chipotleglaze
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnssej med frasiga örter
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt sej med remouladsås
    Betyg 2.9 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Panerad fisk med potatismos
    Betyg 4.6 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad