Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

En färgglad och aromatisk fiskrätt som kommer bli en favorit hemma hos dig! Den ugnsbakade fisken läggs på en bädd av haricotvertssallad och över den ringlas den krämiga kaviarsåsen för att slutligen toppas med dill. Middagen är komplett!

Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

Ingredienser

4 portioner
400 g fryst fisk (alaska pollock)
200 g frysta, skalade räkor
1/2 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
4 msk kaviar
200 g haricots verts (bönor)
3 msk hackad dill

Till servering

potatis

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • För mycket haricot verts! Annars väldigt gott. Fileerna gjorde det enklare o minskade ugnstiden. Blir användbart i framtiden oxå!

    Marie

  • Hur många ugnsgrader o hur länge i ugn med Alaska pollock?

    Ewa-britt

  • Det verkar jätte lätt å väldigt gött!

    Jonna

Näringsvärde per portion

Energi1777 KJ / 426 kCal
Fett18.2 g
Kolhydrater29.4 g
Protein34.4 g

Testa liknande recept

  • Sockersaltad lax med potatissallad
    Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med kyckling och rosmarin
    Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kassler i ugn med klyftpotatis
    Betyg 3.8 av 5.70 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fiskgratäng till vardags
    Betyg 3 av 5.394 personer har röstat
    Receptet har 25 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad