Tysk fruktkräm

Betyg 3.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tysk fruktkräm

Fräsch och underbar fruktkräm som du tillagar på ungefär 45 minuter. Fruktkrämen tillagas av jordgubbar, vinbär, blåbär, rödvin, kanel och ljuvliga hallon. Servera fruktkrämen med färsk frukt och gärna en klick vispgrädde eller vaniljvisp på toppen.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000

Tysk fruktkräm

Ingredienser

4 portioner
2 dl röda vinbär (2 dl motsvarar ca 100 g)
2 1/2 dl hallon (2 1/2 dl motsvarar ca 150 g)
3 dl jordgubbar (3 dl motsvarar ca 150 g)
1 1/2 dl blåbär (1 1/2 dl motsvarar ca 100 g)
5 dl rödvin
5 dl vatten
1 1/2 dl socker
1 kanelstång
1/2 apelsin
1 dl majsstärkelse

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Bra syra från vinet. Gott till ris a la malta

    Monica

Testa liknande recept

  • Rårörd vinbärssylt
    Betyg 3.8 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinbärssylt
    Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinbärsgelé
    Betyg 4.2 av 5.215 personer har röstat
    Receptet har 49 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödvinbärssaft
    Betyg 4.6 av 5.185 personer har röstat
    Receptet har 34 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinbärsmarmelad
    Betyg 2.2 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad