Cheesecake med rörd fyllning och sommarbär

Betyg 3.7 av 5.
43 personer har röstat
8
Cheesecake med rörd fyllning och sommarbär

Cheesecake med rörd fyllning och sommarbär är en tjusig efterrättspaj. Pajbotten, som fylls med en kräm av naturell färskost och kvarg, gräddar du innan pajen fylls och garneras med färska bär exempelvis jordgubbar, vinbär eller blåbär.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Cheesecake med rörd fyllning och sommarbär

Ingredienser

4 portioner
150 g  smör
1/2 dl  strösocker
2 1/2 dl  havregryn
2 1/2 dl  vetemjöl

Fyllning

200 g  naturell färskost
2   burkar kvarg vanilj (à 250 g)

Garnering

2 dl  hallon
2 dl  blåbär
2 dl  röda vinbär
2 dl  jordgubbar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
43 personer har röstat

Kommentarer

Ska kakan frysas eller gräddas?

Simone

2020-07-03

Hej Simone! Detta är en lite snabbare variant av cheesecake. Botten gräddas och sen rör du endast ihop fyllningen och häller i den i formen. Utan att varken grädda eller frysa den. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-07-03

Älskar när man kan göra om recepten så alla kan äta gott! Allergivänliga recept är verkligen efterlängtade!

Mia

2006-07-27

Gott och enkelt, men det goda bärs ju mycket upp av att bären är goda. Fyllningen är väldigt simpel. Gott och enkelt på gränsen till simpelt.

Karin

2005-07-24

Testa liknande recept

C-vitaminsmoothie
Betyg 2.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vinbärsgröt med ingefära och kokos
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rårörd vinbärssylt
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tysk fruktkräm
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vinbärssylt
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga