Tysk fisk med surkål och äpplen
![Tysk fisk med surkål och äpplen](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15071/cf_259/tysk_fisk_med_surkal_och_applen.jpg)
Fullkomligt ljuvlig är den här tyska fisken när den får puttra i smakerna från surkål, äpplen och champinjoner. Nyttig, grann och uppskattad både till vardags och på middagsbjudningen.
![Tysk fisk med surkål och äpplen](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15071/cf_259/tysk_fisk_med_surkal_och_applen.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 purjolök
1 burk surkål (à ca 800 g)
200 g champinjoner
2 äpplen
2 msk smör eller margarin
2 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 msk vitvinsvinäger
600 g hokifilé
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk hackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer