Tysk fisk med surkål och äpplen

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tysk fisk med surkål och äpplen

Fullkomligt ljuvlig är den här tyska fisken när den får puttra i smakerna från surkål, äpplen och champinjoner. Nyttig, grann och uppskattad både till vardags och på middagsbjudningen.

Tysk fisk med surkål och äpplen

Ingredienser

4 portioner
1 purjolök
1 burk surkål (à ca 800 g)
200 g champinjoner
2 äpplen
2 msk smör eller margarin
2 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 msk vitvinsvinäger
600 g hokifilé
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk hackad persilja

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bockwurst med surkål och äppelpepparrot
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Surkål med fläsklägg och bratwurst
Betyg 2.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spett från Louisiana
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddkorvar och surkål i baguette med saltgurka och senap
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rysk fisk- och rödbetsgryta
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad