Tysk fisk med surkål och äpplen

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tysk fisk med surkål och äpplen

Fullkomligt ljuvlig är den här tyska fisken när den får puttra i smakerna från surkål, äpplen och champinjoner. Nyttig, grann och uppskattad både till vardags och på middagsbjudningen.

Tysk fisk med surkål och äpplen

Ingredienser

4 portioner
1 purjolök
1 burk surkål (à ca 800 g)
200 g champinjoner
2 äpplen
2 msk smör eller margarin
2 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 msk vitvinsvinäger
600 g hokifilé
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bockwurst med surkål och äppelpepparrot
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Surkål med fläsklägg och bratwurst
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spett från Louisiana
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Thuringer bratwurst med surkål
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga