Turkiska fetaostknyten

Betyg 3.1 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Turkiska fetaostknyten

Turkiska fetaostknyten är frasiga, fina och urläckra som tilltugg till soppan eller drinken. Krispiga filodegsknyten som fyllts med fetaost och persilja kan med fördel förberedas dagen innan och värms sedan i ugnen precis innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Turkiska fetaostknyten

Ingredienser

24 st
1/4 paket fryst filodeg
ca 1 l olja till pensling och fritering

Fyllning

200 g fetaost
1 1/2 dl hackad persilja
2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mängden persilja finns inte angiven. Hur mycket ska deta vara ?

    Annica

Testa liknande recept

  • Icli köfte - turkisk kibbeh
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Färskostrullar med honung och frukt
    Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Filorullar med fetaost och mynta
    Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ostrullar på filodeg
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Filodegsrullar med svamp
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Persikovårrulle
    Betyg 2.2 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad