Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Tunnbrödswrap med potatissallad och gravad lax

En wrap är perfekt att äta när du är på språng eller bara vill äta något snabbt, enkelt och gott hemma. Ingredienserna är få – gravad lax, äpple, lök, potatissallad – men fler behövs inte för att skapa ett ha-begär. Vill ha. Nu!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna äpplet. Skala och riv moroten grovt. Blanda lök, äpple, morot och potatissallad.
  2. Fördela salladen på tunnbröden och lägg potatissalladen ovanpå. Lägg på laxen och rulla ihop till wraps.

För alla

Gör glutenfri: byt tunnbröd mot glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri potatissallad.
Gör mjölkproteinfri: byt potatisallad med crème fraiche mot mjölkproteinfri potatissallad.
Gör äggfri: välj potatissallad utan ägg.

Tips

Smaksätt gärna potatissalladen med senap och lägg ärtskott i wrapsen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 rödlök
  • 1 äpple
  • 1 morot
  • 1 förp potatissallad med crème fraiche (à 800 g)
  • 65 g spröd salladsmix
  • 8 mjuka tunnbröd
  • 400 g skivad gravad lax
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?