Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad

En grym matig vegoburgare som både masserar smaklökarna och hjärtat. Istället för de traditionella såserna har du en ägg- och champinjonsallad med teriyakisås. Avslutningsvis rostar du bröden så att de blir frasiga och toppar med ärtskott.

Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
2 salladslökar
4 medelstora champinjoner
1/2 dl teriyakisås
4 sojaburgare
4 dubbla mörka portionsbröd
65 g krispig salladsmix
50 g ärtskott
4 msk crème fraiche

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Levain med kräftsallad och rostade nötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegosnitsare
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vetelevain med sojafärs, grönsaker och sojamajonnäs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panzanella med inkokt lax och tzatziki
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päronpizza med kolasås och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskburgare med grönsaksstavar
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga