Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad

En grym matig vegoburgare som både masserar smaklökarna och hjärtat. Istället för de traditionella såserna har du en ägg- och champinjonsallad med teriyakisås. Avslutningsvis rostar du bröden så att de blir frasiga och toppar med ärtskott.

Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
2   salladslökar
4   medelstora champinjoner
1/2 dl  teriyakisås
4   sojaburgare
4   dubbla mörka portionsbröd
65 g  krispig salladsmix
50 g  ärtskott
4 msk  crème fraiche

För alla

Kontrollera noga innehållet i sojaburgarna.
Innehåller ägg och gluten.
Gör laktosfri: välj laktsofri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Levain med kräftsallad och rostade nötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap med potatissallad och gravad lax
Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegosnitsare
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vetelevain med sojafärs, grönsaker och sojamajonnäs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panzanella med inkokt lax och tzatziki
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma mackor med kalkon och mozzarella
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga