Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad

0
0
Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad

En grym matig vegoburgare som både masserar smaklökarna och hjärtat. Istället för de traditionella såserna har du en ägg- och champinjonsallad med teriyakisås. Avslutningsvis rostar du bröden så att de blir frasiga och toppar med ärtskott.

Skriv ut
Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad

Ingredienser

4 portioner
4
ägg
2
salladslökar
4
medelstora champinjoner
1/2 dl
teriyakisås
4
sojaburgare
4
dubbla mörka portionsbröd
65 g
krispig salladsmix
50 g
ärtskott
4 msk
crème fraiche

För alla

Kontrollera noga innehållet i sojaburgarna.
Innehåller ägg och gluten.
Gör laktosfri: välj laktsofri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer