Tunnbrödssnittar med skinka

Tunnbrödssnittar är perfekta munsbitar att bjuda på vid mingel eller som en enkel förrätt. Här fylls snittarna med smakrik kräm av två sorters senap och brysselkål, samt julskinka. Rulla ihop och skär tunnbröden i lagom breda skivor och snittarna är klara att servera.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Energi188 KJ / 45 kCal
Fett3 g
Salt0.3 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentarer
8 stFör stark senapssmak! Tar mindre Dijon nästa gång och inte brysselkål, det var för pilligt och tog tid.
Anna
Har precis fixat den ! Super gott och lätt att göra ! Marica
Marica
Uppskattat på julbordet, kul med något nytt
Linnéa
Väldigt goda.
Anna
Går det bra att frysa?
Anneli
Gjorde dessa med ruccolasallad. Jättegott.
Eva
Ska det vara fryst eller färsk brysselkål? Koka innan?
Eva
Hej Eva! Det ska vara färsk brysselkål och du behöver inte koka den. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
Kan man byta ut brysselkål mot något annat?
Anna
Hej Anna! Ja, du kan välja vitkål, baby spenat, ruccola eller andra valfria salladsblad istället för brysselkål. Hoppas att du gillar snittarna! Hälsningar Elina
ICA-köket