De godaste chokladbollarna med bara några få ingredienser! Smeten mixar du snabbt ihop av Oreokex och färskost, forma till bollar och lägg lite extra krut på att dekorera med smält choklad i olika färger och härligt krispig topping.
Fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av choklad och färskost och välj kokos som dekoration.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad och byt ut färskosten mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj kokos som dekoration.
Recept och bild i samarbete med Marabou.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ta lite matolja på händerna så går det lätt att rulla till bollar.
Camilla
2022-12-18Lättare att rulla bollarna om man använder plasthandskar, engångs
Marianne
2022-03-23Ett tips är att efter du mixat oreokexen med färskosten, lägg in smeten i frysen en stund. Bollarna blir lättare att rulla då. Låt även bollarna vila en stund igen i frysen innan de doppas i smält choklad. Jättegoda och väldigt populära bland alla man bjuder!
Helena
2020-12-21