Tunnbrödssnittar med skinka

Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
8
Tunnbrödssnittar med skinka

Tunnbrödssnittar är perfekta munsbitar att bjuda på vid mingel eller som en enkel förrätt. Här fylls snittarna med smakrik kräm av två sorters senap och brysselkål, samt julskinka. Rulla ihop och skär tunnbröden i lagom breda skivor och snittarna är klara att servera.

Tunnbrödssnittar med skinka

Ingredienser

ca 40 snittar
300 g cream cheese
2 msk dijonsenap
3 msk skånsk senap
salt
svartpeppar
ca 200 g spetskål eller brysselkål (200 g motsvarar ca 15 st brysselkål)
1 kruka gräslök
4 rektangulära tunnbröd
8 skivor julskinka (eller annan skinka)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

För stark senapssmak! Tar mindre Dijon nästa gång och inte brysselkål, det var för pilligt och tog tid.

Anna

2024-12-09

Har precis fixat den ! Super gott och lätt att göra ! Marica

Marica

2023-12-30

Uppskattat på julbordet, kul med något nytt

Linnéa

2022-12-28

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Energi188 KJ / 45 kCal
Fett3 g
Salt0.3 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Cheesecake med oreos
Betyg 4.2 av 5.
510 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Alkoholfri fizzy pop
Betyg 4.5 av 5.
76 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Oreo chokladbollar
Betyg 4.1 av 5.
237 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelpaj med granola
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Coladrink med basilika och jordgubbar
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Saffranskladdkaka
Betyg 4.1 av 5.
1050 personer har röstat
Under 60 min att tillaga