Tunnbrödssnittar med skinka
Tunnbrödssnittar är perfekta munsbitar att bjuda på vid mingel eller som en enkel förrätt. Här fylls snittarna med smakrik kräm av två sorters senap och brysselkål, samt julskinka. Rulla ihop och skär tunnbröden i lagom breda skivor och snittarna är klara att servera.
Ingredienser
ca 40 snittar
300 g cream cheese
2 msk dijonsenap
3 msk skånsk senap
salt
svartpeppar
ca 200 g spetskål eller brysselkål (200 g motsvarar ca 15 st brysselkål)
1 kruka gräslök
4 rektangulära tunnbröd
8 skivor julskinka (eller annan skinka)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Energi188 KJ / 45 kCal
Fett3 g
Salt0.3 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentarer
För stark senapssmak! Tar mindre Dijon nästa gång och inte brysselkål, det var för pilligt och tog tid.
Anna
2024-12-09Har precis fixat den ! Super gott och lätt att göra ! Marica
Marica
2023-12-30Uppskattat på julbordet, kul med något nytt
Linnéa
2022-12-28