Tunnbrödssnittar med lax
4.8Världens godaste

Om du gifter ihop tunnbröd med lax vad får du då? Jo, då får du det perfekta tillbehöret till mingelfesten eller som plockmat innan middagen. Cream cheese, dijonsenap, färsk pepparrot, gräslök och lax är fyllningen i dessa snittar som kommer bli din nya favorit, det kan vi lova!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi229 KJ / 55 kCal
Fett3 g
Salt0.6 g
Kolhydrater3 g
Protein3 g
Kommentarer
6 stGjorde dessa snittar med färskriven pepparrot och de blev SÅ uppskattade på festen!
Moni
Lätt att göra och mycket gott! Följde receptet till punkt och pricka!
Annika
Går det göra dessa dagen innan ?
Katarina
Hej Katarina! Färskosten kan du blanda ihop dagen innan men fyll dem samma dag som de ska ätas så att inte brödet blir för blött. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Någon som provat göra dem många timmar i förväg? Blir de alldeles slabbiga då?
Ingela
Hej Ingela! Det går superbra att förbereda flera timmar i förväg. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättegott! Men brödet, som varit fryst, ville spricka/gå sönder när jag rullade ihop tilltugget. Kan man göra något för att undvika det?
Eva
Hej Eva! Du kan lägga bröden mellan fuktiga kökshanddukar en liten stund så återfuktas dem och är lättare att rulla. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Jätte gott
Sanaz