Gourmetrullar med tonfiskröra

22
2
Gourmetrullar med tonfiskröra

Dessa smarriga gourmetrullar med tonfiskröra är perfekta att ta med till stranden eller i skidbacken. Din krämiga röra av tonfisk, lök, majonnäs och crème fraiche får härlig smak av sweet chilisås före den klickas i brödet. Rulla ihop och njut!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Gourmetrullar med tonfiskröra

Ingredienser

4 portioner
600 g
potatis
2
burkar tonfisk (à 200 g)
2 dl
lätt crème fraiche franska örter
2 msk
majonnäs
2 msk
sweet chilisås
1/2 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1/2
rödlök
1/3
isbergssalladshuvud (à 300 g)
4
tunnbröd
-
saltgurka

För alla

Fri från gluten om lämpligt bröd används.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Kolla ingrediensförteckningen på majonnäsen och tunnbrödet.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart crème fraiche, läs ingrediensförteckningen på tunnbrödet.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Sandra

3/21/2011

Busenkelt och jättegott!

Helena

6/16/2010

Supergott och lätt! Förstår inte varför den fått medel som svårighetsgrad, koka potatis och skära sallad/lök är ju inte hjärnkirurgi direkt ;-)

Testa liknande recept