Dessa smarriga gourmetrullar med tonfiskröra är perfekta att ta med till stranden eller i skidbacken. Din krämiga röra av tonfisk, lök, majonnäs och crème fraiche får härlig smak av sweet chilisås före den klickas i brödet. Rulla ihop och njut!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2009
Fri från gluten om lämpligt bröd används.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Kolla ingrediensförteckningen på majonnäsen och tunnbrödet.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart crème fraiche, läs ingrediensförteckningen på tunnbrödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sandra
2011-03-21Busenkelt och jättegott!
Helena
2010-06-16Supergott och lätt! Förstår inte varför den fått medel som svårighetsgrad, koka potatis och skära sallad/lök är ju inte hjärnkirurgi direkt ;-)