Gourmetrullar med tonfiskröra

Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
2
Gourmetrullar med tonfiskröra

Dessa smarriga gourmetrullar med tonfiskröra är perfekta att ta med till stranden eller i skidbacken. Din krämiga röra av tonfisk, lök, majonnäs och crème fraiche får härlig smak av sweet chilisås före den klickas i brödet. Rulla ihop och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Gourmetrullar med tonfiskröra

Ingredienser

4 portioner
600 g  potatis
2   burkar tonfisk (à 200 g)
2 dl  lätt crème fraiche franska örter
2 msk  majonnäs
2 msk  sweet chilisås
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
1/2   rödlök
1/3   isbergssalladshuvud (à 300 g)
4   tunnbröd
saltgurka

För alla

Fri från gluten om lämpligt bröd används.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Kolla ingrediensförteckningen på majonnäsen och tunnbrödet.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart crème fraiche, läs ingrediensförteckningen på tunnbrödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat

Kommentarer

Busenkelt och jättegott!

Sandra

2011-03-21

Supergott och lätt! Förstår inte varför den fått medel som svårighetsgrad, koka potatis och skära sallad/lök är ju inte hjärnkirurgi direkt ;-)

Helena

2010-06-16

Testa liknande recept

Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrullar med smörgåsröra
Betyg 3.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbröd med svamp, palsternacka och örtyoghurt
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabburgare och grovt potatismos i tunnbröd
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med surströmming
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle i folie med Västerbottensost och ruccola
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga