Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Tunnbrödsrulle med kalkonchorizo

Den här snabblagade korvrätten är rolig för både stora och små. Låt var och en plocka ihop sin egen tunnbrödsrulle efter tycke och smak vid bordet. Tillaga både het och mild korv så kan vara och en välja precis vad som önskas.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 37, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär potatisen i bitar. Koka i saltat vatten tills den är mjuk.
  2. Skär gurkan i små stavar. Skölj och skiva tomaterna. Skala och skiva löken.
  3. Värm mjölken. Stöt potatisen till ett stomp och späd med mjölken. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda gräddfi l och pesto. Smaka av med salt och peppar.
  5. Stek korvarna i oljan.
  6. Servera korven med sallad och resten av tillbehören i tunnbrödet.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g potatis
  • salt och peppar
  • 1/2 gurka
  • 2 tomater
  • 1/2 rödlök
  • 2 dl mjölk gärna 1,5%
  • 1 dl gräddfil
  • 130 g paprikapesto
  • 320 g kalkongrillkorv
  • 240 g kalkonchorizo
  • 1 tsk olja
  • 60 g salladsmix
  • 8 bitar mjukt tunnbröd
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2642 kJ / 635 kCal