Tunnbrödsquesadilla med prästost
![Tunnbrödsquesadilla med prästost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_162289/cf_259/tunnbrodsquesadilla_med_prastost_.jpg)
Svenska smaker möter mexikansk grillmacka i den här tunnbrödsquesadillan. En vällagrad prästost som får smälta ner i ett tunnbröd blir snabblagat tilltugg till festen eller fredagsmyset. Så enkelt att göra på grillen eller i stekpannan.
![Tunnbrödsquesadilla med prästost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_162289/cf_259/tunnbrodsquesadilla_med_prastost_.jpg)
Ingredienser
4 portioner
20 g gräslök
150 g lagrad prästost
4 mjuka tunnbröd (gärna runda)
salt
svartpeppar
1 msk olja
För alla
Fri från laktos och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: ersätt tunnbrödet med glutenfri tortillawrap.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi861 KJ / 206 kCal
Fett10 g
Salt1 g
Kolhydrater13 g
Protein14 g
Kommentarer