Äppelquesadilla
Ett bedårande recept på äppelquesadilla som passar utmärkt att servera som efterrätt. För den söta quesadillan behöver du bland annat tunnbröd, messmör, mandelmassa och äpple. En annorlunda och rolig dessert.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
Ingredienser
6 portioner
2 stora kakor mjukt tunnbröd
5 msk gammeldags messmör
125 g mandelmassa
2 äpplen (2 motsvarar ca 250 g)
2 tsk malen kanel
2 - 3 msk smör
1 paket vaniljglass (à 1 liter)
För alla
Äppelquesadilla innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri glass eller laktosfri vispad grädde.
Gör äggfri: använd vispad grädde i stället för glass eller bjud på äggfri glass.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer