Tunnbröd i stekpanna

186
10
Tunnbröd i stekpanna

Baka egna tunnbröd enkelt och snabbt i stekpanna, ett smarrigt tillbehör till middagen. Med vetemjöl och havredryck i smeten gräddar du tunnbröden i pannan på endast fyra minuter och kan sedan servera dem med valfritt pålägg.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Tunnbröd i stekpanna

Ingredienser

12 bitar
5 dl
vetemjöl
1 tsk
salt
2 - 2 1/2 dl
havredryck
ev 1 msk
olja

För alla

Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per tunnbröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

186

Kommentarer

Anna

2021-03-31

Jag tyckte att det såg änkelt Ut att göra tunbröd i stekpanna. Lycka till

Emma

2020-11-17

Kan man göra detta recept fast med mjölk istället för havredryck?

Redaktionen ICAse

2020-11-18

Hej Emma! Ja, det går bra att göra med mjölk istället för havredryck. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina

Felicia

2019-11-23

Jag brukar använda de här receptet som. Grund för snabba pizzor. Steker bröden, på med favorit topping och in i ugnen. Blir tunna krispiga pizzor!

Näringsvärde per portion

Energi 426 KJ / 102 kCal
Fett 1 g
Salt 0.6 g
Kolhydrater 20 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept