Tunnbröd i stekpanna

Baka egna tunnbröd enkelt och snabbt i stekpanna, ett smarrigt tillbehör till middagen. Med vetemjöl och havredryck i smeten gräddar du tunnbröden i pannan på endast fyra minuter och kan sedan servera dem med valfritt pålägg.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Ingredienser
12 bitar
5 dl vetemjöl
1 tsk salt
2 - 2 1/2 dl havredryck
ev 1 msk olja
För alla
Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per tunnbröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi426 KJ / 102 kCal
Fett1 g
Salt0.6 g
Kolhydrater20 g
Protein2 g
Kommentarer
Jag tyckte att det såg änkelt Ut att göra tunbröd i stekpanna. Lycka till
Anna
2021-03-31Kan man göra detta recept fast med mjölk istället för havredryck?
Emma
2020-11-17Hej Emma! Ja, det går bra att göra med mjölk istället för havredryck. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-11-18Jag brukar använda de här receptet som. Grund för snabba pizzor. Steker bröden, på med favorit topping och in i ugnen. Blir tunna krispiga pizzor!
Felicia
2019-11-23