Tunnbröd i stekpanna

192
10
Tunnbröd i stekpanna

Baka egna tunnbröd enkelt och snabbt i stekpanna, ett smarrigt tillbehör till middagen. Med vetemjöl och havredryck i smeten gräddar du tunnbröden i pannan på endast fyra minuter och kan sedan servera dem med valfritt pålägg.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Tunnbröd i stekpanna

Ingredienser

12 bitar
5 dl vetemjöl
1 tsk salt
2 - 2 1/2 dl havredryck
ev 1 msk olja

För alla

Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per tunnbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

192

Kommentarer

Anna

2021-03-31

Jag tyckte att det såg änkelt Ut att göra tunbröd i stekpanna. Lycka till

Emma

2020-11-17

Kan man göra detta recept fast med mjölk istället för havredryck?

Redaktionen ICAse

2020-11-18

Hej Emma! Ja, det går bra att göra med mjölk istället för havredryck. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina

Felicia

2019-11-23

Jag brukar använda de här receptet som. Grund för snabba pizzor. Steker bröden, på med favorit topping och in i ugnen. Blir tunna krispiga pizzor!

Näringsvärde per portion

Energi 426 KJ / 102 kCal
Fett 1 g
Salt 0.6 g
Kolhydrater 20 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden