Tryfferade champinjoner

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Tryfferade champinjoner

Ett enkelt och lyxigt tillbehör till exempelvis fisk. Du smaksätter champinjoner med bland annat tryffelolja, crème fraiche och citronjuice. Garnera sedan champinjonerna med lite ruccolasallad eller färsk spenat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Tryfferade champinjoner

Ingredienser

2 portioner
100 g  champinjoner
1 dl  crème fraiche
1 - 1 1/2 msk  citronjuice
1 tsk  tryffelolja
salt och peppar
grovstrimlad, färsk spenat eller ruccolasallad

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Prova till: Vit fisk som gös eller hälleflundra.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bakade ägg
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med fetaost
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tryffeldoftande sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bruschetta med champinjoner
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mozzarella- och salamipizza
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ägg Florentine- pocherat ägg med kallrökt lax och spenat
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga