Tryffel, hummer och risotto går ihop som hand i handske. Färsk tryffel är få förunnat, så här har vi gjort en variant med champinjoner som får marinera i tryffelolja. Att göra ett "te" som hummerskalen får dra i är senaste kockmode. Lyxig förrätt på nyår eller som en del av vilken festmeny som helst.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2013
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i fonden och byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i fonden, byt smör mot mjölkfritt matfett och välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i fonden. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 lysozym, t ex svensk hårdost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2021-12-29Otroligt gott!!
Stefan
2020-04-18Gud så gott! Hur det receptet bara har tre stjärnor är en gåta för mig. Folk begriper sig helt enkelt inte på god mat.