Tryffel på hallonspegel

Betyg 2.7 av 5.
35 personer har röstat
0
Tryffel på hallonspegel

Ett enkelt och gott recept för dig som vill spara på tid men imponera på gästerna. Tryffel på hallonspegel gör du av frysta hallon, florsocker och färdig chokladtryffel.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Tryffel på hallonspegel

Ingredienser

4 portioner
2 dl tinade frysta hallon
2 1/2 msk florsocker
2 bitar mörk chokladtryffel

Gör så här

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
35 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marängtårta med bär
Betyg 4.6 av 5.
65 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med hallon och citron
Betyg 2.6 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hallon- och chokladmousse
Betyg 3.7 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad nektarin med hallon och vaniljkvarg
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommardrink med hallon, lime och rom
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga