Hallon- och chokladmousse
Hallon och choklad är en oslagbar kombination, så även i denna hallon- och chokladmousse med färska bär som garnering. Moussen skapar du av vispgrädde, ägg och florsocker tillsammans med chokladen och hallonen, ett stort mums!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004
Ingredienser
4 portioner
1 dl hallon + hallon till garnering
2 - 2 1/2 msk florsocker
100 g mörk choklad (60-70% kakaohalt)
2 dl vispgrädde
2 äggulor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det var inte gott, blev inte så mycket hallon smak.
Lena
2022-01-01Väldans gott :9 Jag använde Fazers Mariannechoklad och det blev helt underbart med mintsmaken ;)
Karola
2012-02-09man kan göra om receptet så att den passar till allergi (mjölk) ta go-green grädde och ta hallon blåbär blandat. den blir inte lika söt då.
Monica
2007-10-30