Trippa alla Romana - komage på romerskt vis

Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
0
Trippa alla Romana - komage på romerskt vis

Trippa alla Romana - komage på romerskt vis är en riktig delikatess. Här har grytan på komage fått smak av vitlök, selleri, morot, bacon, kycklingfond och färsk mynta. Servera med riven pecorino och ett gott bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997

Trippa alla Romana - komage på romerskt vis

Ingredienser

6 portioner
1 kg  komage tvättad (finns ofta förberedd hos slaktaren)
1   gul lök
2   vitlökar
2   stjälkar selleri
1   morot
60 g  tärnat bacon
1 msk  paprikapulver
2 dl  passerade tomater
4 dl  vatten
1 msk  konc. kycklingfond
1 dl  torrt vin
1   kruka färsk mynta
50 g  färskriven pecorinoost
olivolja
2 krm  nymalen svartpeppar
1 tsk  salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ravioli med grönsakssås
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammgryta från Berlin
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tonfiskfylld stjälkselleri
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerade selleristjälkar med soltorkade tomater
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pancakes med småprinsar
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkgryta med apelsin och oliver
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga