Härligt doftande griljering till julskinkan med färsk ingefära, honung, senap, äggula och ströbröd. Traditionella, söta julsmaker med både svensk senap och dijonsenap. Blanda ihop griljeringen och pensla på skinkan, strö över ströbröd och ställ i ugnen. Griljera julskinkan gyllene.
Griljeringen är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber. (OBS glutenfritt ströbröd är ej mjölkproteinfritt).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag har hälften av ströbrödet i griljeringen och hälften strör jag över skinkan innan jag skjuter in den i ugnen . Blir superbra 🥰
Desiree
2021-12-22Man får "dubbla budskap" gällande huruvida ströbrödet ska strös på efter man har penslat på griljeringen eller om det ska blandas direkt i griljeringen. Det står olika direktiv på olika ställen i receptet.
Linda
2020-12-24Denna griljering är fantastisk, gjorde den förra året till jul. Rekommenderas varmt !
Eva
2018-12-19