Klassisk griljerad julskinka görs enkelt genom att blanda äggula och senap, strö lite majsstärkelse på skinkan så fäster griljeringen bättre. Toppa med ströbröd och in i ugnen tills skinkan fått lite färg.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2021
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Alltså så underbart ljuvligt gott.
Roberth
2023-01-05Ni kan rätta till ordet smakstätta under "Tips"
Karin
2022-12-30Tack Karin! Tydligen inte bara senap vi har problem att stava rätt😊 Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-01-03Har letat på flera ställen, hittar inte någon sepnap...
Daniel
2022-12-24Hej Daniel! Vi ber om ursäkt för stavfelet, vi har nu stavat senapen rätt. 😉 Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-12-29