Tranbär och portvin i clementinhalvor

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tranbär och portvin i clementinhalvor

Clementinhalvor med tranbär och portvin är ett underbart gott och vackert tillbehör till kalkon, som serveras varma och förslagsvis läggs runt kalkonen. Skålarna av clementinhalvorna görs enkelt genom att pressa ut juicen. Tranbär och portvin ger tranbären en fantastisk smak.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Tranbär och portvin i clementinhalvor

Ingredienser

8 portioner
1 paket frysta tranbär (à 225 g)
finrivet skal och juice av 1 apelsin
1 burk rönnbärsgelé eller portvinsgelé (à 225 g)
2 msk portvin
4 clementiner
socker

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Julbrownie med frosting
Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chili- och apelsingrillad kyckling
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Clementin- och aprikosmarmelad med kanel
Betyg 2.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrusshot med gurkmeja
Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Virgin citrus-screwdriver
Betyg 2.9 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Granatäppelglögg
Betyg 2.5 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad